Ürdün ordusu, İran’dan fırlatılan 10 füzenin hava sahasında engellendiğini ve saldırıların hasarsız atlatıldığını bildirdi.
Ürdün ordusu, İran tarafından fırlatılan 10 füzenin ülke hava sahasında başarıyla engellendiğini duyurdu. Ürdün resmi haber ajansı PETRA’ya bilgi veren askeri kaynaklar, angajman kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen operasyonda herhangi bir can kaybı veya maddi hasar yaşanmadığını belirtti.
Füzelerden düşen enkaz parçalarına güvenlik prosedürleri uyarınca yetkili ekipler müdahale etti. Ürdün ordusunun her türlü tehdide karşı teyakkuzda olmayı sürdürdüğü vurgulandı. Halk, güvenlik bilgilerini yalnızca resmi kaynaklardan takip etmeye ve doğrulanmamış bilgileri yaymaktan kaçınmaya davet edildi.
İran, ABD’nin son saldırılarına misilleme olarak Ürdün, Kuveyt ve Bahreyn’deki bazı noktaları insansız hava araçları (İHA) ve füzelerle hedef almıştı. İran merkezli Tasnim Haber Ajansı, Ürdün’ü hedef alan saldırıların Al Azraq üssüne yönelik olduğunu duyurmuştu.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap