Meksika’nın Chiapas eyaletinde 7.4 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Sarsıntının ardından tsunami uyarısı yapıldı, can kaybı bilgisi bekleniyor.
Meksika’nın Chiapas eyaletinde Cuma günü yerel saatle 7.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS), sarsıntının merkez üssünün Puerto Madero kenti yakınları olduğunu bildirdi. Depremin yaklaşık 10 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirtildi.
Sarsıntının ardından bölgede can veya mal kaybına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. ABD Tsunami Uyarı Sistemi, Chiapas kıyılarında tsunami oluşma ihtimaline karşı uyarı yayınladı. Yetkililer, tsunami tehdidinin kapsayacağı bölgeler ve beklenen dalga yükseklikleri hakkında daha detaylı bilgi vereceklerini duyurdu.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap