YÖK’ten yapılan duyuruya göre, Dijital Üniversite Platformu’na başvurular yarın sona eriyor. Üç okulda 16 ders modülü sunan platforma katılım ücretsiz.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), ülkenin dijital dönüşümünü destekleyecek nitelikli insan kaynağını yetiştirmeyi amaçlayan Dijital Üniversite Platformu’na başvuruların yarın sona ereceğini duyurdu. Platform, alanında uzman akademisyenler tarafından verilen uygulamalı eğitimlerle öne çıkıyor.
Platform, ‘Yapay Zeka’, ‘Veri Analizi’ ve ‘Yeşil Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik’ olmak üzere üç ana okuldan oluşuyor. Bu okullar bünyesinde toplam 16 farklı ders modülü sunuluyor.
Marmara Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nin koordinasyonunda yürütülen Dijital Üniversite Platformu’na Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi de katkı sağlıyor. Katılım ve başvurular tamamen ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.
Başvurular, ‘www.dijitaluniversiteplatformu.org’ web sitesi üzerinden yarın saat 23.59’a kadar yapılabilecek. Başvuru sonuçları 30 Ekim tarihinde açıklanacak ve adaylara e-posta ile bildirilecek. Eğitimler ise 3 Kasım’da başlayacak.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap