Milli Eğitim Bakanı Tekin, 81 il müdürüyle bir araya gelerek Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’taki okul saldırılarının ardından atılacak adımları görüştü.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 81 il milli eğitim müdürüyle bir araya geldi. Bakan Tekin, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta 14 ve 15 Nisan tarihlerinde iki okulda meydana gelen silahlı saldırılarda yaralananların sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Toplantıda, Bakanlık birimlerince yürütülen psiko-sosyal destek faaliyetleri ve alınan tedbirler değerlendirildi. Bakan Tekin, sürecin hassasiyetle yürütülmesi talimatını verdi.
Milli Eğitim Bakanı Tekin, yaşanan saldırılardan duyduğu derin üzüntüyü ifade etti. Eğitim camiasına ve tüm Türkiye’ye başsağlığı ile geçmiş olsun dileklerini iletti.
Bakan Tekin, “Evlatlarımızın güvenliği konusunda en küçük bir tavize izin vermeyecek, çocuklarımızın insani değerlerini, devletle ve milletle bağını kaybetmesine müsaade etmeyeceğiz. Türkiye’nin millî birliğinin, beraberliğinin her daim korunması için el birliğiyle dayanışma içinde olmamız gerekiyor” açıklamasını yaptı.
Milli Eğitim Bakanı Tekin, yaşanan olayları tüm boyutlarıyla değerlendirdiklerini kaydetti. Alınacak tedbirlerle ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Bakan Tekin, sonuçları yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacaklarını bildirdi.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap