Sakarya’da Gölya Tabiat Parkı’nda cansız bedeni bulunan Rukiye Görgin’in (26) son görüntüleri ortaya çıktı. Genç kadının olaydan önce göl çevresinde uzun süre vakit geçirdiği belirlendi.
Sakarya’nın Arifiye ilçesindeki Gölya Tabiat Parkı’nda gölette cansız bedeni bulunan Rukiye Görgin’in (26) olaydan önceki son görüntüleri basına yansıdı. Genç kadının, cansız bedeninin bulunduğu alanda olaydan önce uzun süre vakit geçirdiği tespit edildi.
Dün saat 17.30 sıralarında Gölya Tabiat Parkı’ndaki gölde hareketsiz bir kişiyi gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine intikal eden ekipler, sudan çıkardıkları genç kadının Rukiye Görgin olduğunu belirledi. Mersin’in Tarsus ilçesi nüfusuna kayıtlı Görgin’in, olay günü otobüsle Sakarya’ya geldiği ve ardından Arifiye ilçesine geçtiği öğrenildi.
Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Görgin’in yaklaşık 8,5 saat boyunca göl çevresinde dolaştığı ve ardından ağır adımlarla gölete doğru yürüdüğü görüldü.
Olay yeri incelemesinde Rukiye Görgin’in çantasında yaklaşık 25 bin TL nakit para ve altın bulundu. Genç kadının cep telefonuna ise ulaşılamadı. Polis ekipleri, soruşturma kapsamında Görgin’in son 48 saate ait HTS kayıtlarını incelemeye alarak, olay öncesinde kimlerle görüştüğünü ve Sakarya’ya geliş nedenini araştırıyor.
Rukiye Görgin’in Tarsus’ta kasiyer olarak çalıştığı ve bekar olduğu bildirildi. Polis, Görgin’in bir kişiyle buluşmak amacıyla Sakarya’ya gelmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.
Görgin’in cenazesi, Sakarya Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Mersin’e gönderildi. Genç kadının annesinin, cansız bedeninin bulunduğu gün Tarsus’ta kayıp başvurusunda bulunduğu bilgisi de edinildi.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap